Facebookinstagram

Vişneli Brownie Tarifi

PaylaşPaylaşPaylaşPaylaşPaylaşPaylaş
Vişneli Brownie Tarifi

VİŞNELİ BROWNIE TARİFİ
 
Malzemeler
 
  • 1 su bardağı #Katmerun
  • 270 gr bitter çikolata
  • 25 tane vişne
  • 125 gr tereyağı ya da margarin (tereyağı kullanmanızı tavsiye ederiz.)
  • 1 paket vanilya
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 4 yumurta
  • 1/2 cay kaşığı tuz
 
 
Hazırlanışı:
 
Önce bitter çikolata ve tereyağını benmari usulü karıştırarak eritelim.
Erittiğimiz karışımı suyun üzerinden alıp, şekeri ekleleyim ve şeker de eriyene kadar karıştıralım.
Daha sonra vanilyayı ve tuzu ekleyip tekrar karıştıralım.
Ardından yumurtaları teker teker kırın ve iyice karıştığından emin olalım.
En son unu ve vişneleri ilave edip yumuşak bir şekilde aşağıdan yukarı hamuru söndürmeden katlama şeklinde karıştıralım (yalnız unu kattıktan sonra çok karıştırmayın)
Yağlı kağıdı ıslatıp, iyice sıktıktan sonra kalıba serelim ve harcı dökelim.
Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 25 dakika kadar pişirelim. Browniemiz hazır
Afiyet olsun.
 
#Katmerun #Hamurişi #Tarif #Kek #Brownie #Vişnelibrownie #Brownietarifi #kektarifi

 

Henüz yorum yapılmamış ilk yorum yapan siz olun...
Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
23 51
Katmer Un
Sincan Organize Sanayi Bölgesi Kazakistan cd. No:2 Sincan 6935 SİNCAN / ANKARA
0312 267 13 48
katmerun@katmerun.com.tr

Bilgi Toplumu Hizmetleri

© Katmer Un. 2018 tüm hakları saklıdır.
Facebookinstagram