Facebookinstagram

Cevizli Cheesecake Tarifi

PaylaşPaylaşPaylaşPaylaşPaylaşPaylaş
Cevizli Cheesecake Tarifi

Tabanı için:

3 paket kepekli bisküvi
Yarım çay bardağı (50 ml) süt

Peynirli kısım için:

3 yemek kaşığı tereyağ
600 gr labne peynir
200 gr süzme yoğurt
¾ su bardağı (150 gr) katmerun
1 su bardağı (200 gr) toz şeker
2 paket vanilya
1 su bardağı ceviz

Yapılışı


Bisküvileri un haline getirerek sütle yoğurun ve tereyağ ile yağladığınız kelepçeli kalıba dökün. Peynirli kısmı için ceviz hariç tüm malzemeleri karıştırın. Cevizi de ekleyip son bir kez karıştırdıktan sonra bisküvilerin üzerine dökün. 165 derecede önceden ısınmış fırında 55 dk kadar pişirin. Bir gece dolapta bekletin. Servis yapmadan önce üzerine ceviz ilave ederek servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.

Henüz yorum yapılmamış ilk yorum yapan siz olun...
Yorum Yap
 
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
23 51
Katmer Un
Sincan Organize Sanayi Bölgesi Kazakistan cd. No:2 Sincan 6935 SİNCAN / ANKARA
0312 267 13 48
katmerun@katmerun.com.tr

Bilgi Toplumu Hizmetleri

© Katmer Un. 2018 tüm hakları saklıdır.
Facebookinstagram