-
2/3 çay bardağı portakal suyu
-
1 portakal kabuğu rendesi
Muz, çilek, kivi ve portakal
Şeker ve yumurtaları bir kapta çırptıktan sonra diğer malzemeleri ekleyip karıştıralım ve yağlayıp unladığımız tart kalıbına hamurumuzu dökelim.
180 derecede ısıttığımız fırında pembeleşinceye kadar pişirelim.
Krema malzemelerinin hepsini karıştırıp pişirelim.
Soğuduktan sonra krem şantiyi ve vanilyayı ekleyip mikserle çırpalım.
Tartımızın çukur kısmına kremayı döküp ve üzerini meyvelerle güzelce süsleyelim.
İsteğe göre daha estetik ve parlak gözükmesi için tart jölesini suyla pişirip fırça ile meyvelerin üzerine sürebilirsiniz.
#Katmerun #Hamurişi #Tarif #Tart #Tarttarifi #Lezzetlitarifler #Meyvelitart